30/03 Update: aanpassing Corona maatregelen

Ons bedrijf is tot nader order gesloten. Toch trachten we u, in beperkte bezetting, verder te helpen en de gemaakte afspraken waar mogelijk na te komen. Dit binnen een strikte naleving van elke veiligheidsmaatregel.

Dit betekent:


Leveren, plaatsen en opmeten van glas is momenteel niet mogelijk. Uw en onze veiligheid primeren.


Wenst u een bestelling af te halen? Dat kan en gebeurt met de nodige social distancing. (U staat zelf in voor het inladen van de materialen.)

Klantervaringen


Van dubbelglas naar superisolerend glas met de glimlach Elisabeth Lammens uit Deurne

"Hulpvaardig, professioneel en vriendelijk – 100% top", mailde Elisabeth nadat glaszetters Filip en Maarten bij haar waren langs geweest. In haar woning liet ze al het glas vervangen door hoogrendementsglas. Terwijl het originele ijzeren schrijnwerk een nieuwe laag verf kreeg.

Zoektocht naar een glazenmaker in Antwerpen

Elisabeth Lammens: “Begin april heb ik in mijn huis in Deurne superisolerend glas laten zetten. Ik ben nu zeker in orde met de wetgeving die dubbele beglazing verplicht in 2020. En uiteraard hoop ik geld te besparen op mijn energiefactuur. In mijn zoektocht naar een goede glazenmaker in Antwerpen heb ik bij heel wat mensen gepolst. De namen van twee glashandels kwamen telkens terug: Lauryssens en nog een andere. Glazenmaker Lauryssens bleek de helft goedkoper te zijn bij de offerte. De keuze was dus snel gemaakt.”

Superisolerend glas in bestaande profielen

“Ik heb ervoor gekozen om hoogrendementsglas in bestaande ramen te laten plaatsen. Mijn huis heeft nog de originele ijzeren raamprofielen. Die wilde ik zeker houden. Aan Lauryssens vroeg ik om de plaatsing van het hoogrendementsglas te spreiden over 3 dagen. Zo kon ik de glasvervanging combineren met de schilderwerken aan de ramen.”

Professionele en flexibele glaszetters

“Glaszetters Filip en Maarten stonden stipt op tijd aan de deur met mijn nieuwe beglazing. De combinatie van glas plaatsen en de schilderwerken bleek niet altijd evident. Toch hebben ze fantastisch werk geleverd. Snel, precies en altijd met de glimlach. Werkmannen zo vriendelijk en professioneel als zij kreeg ik zelden over de vloer.”

Werkmannen zo vriendelijk en professioneel als zij kreeg ik zelden over de vloer.

Correcte glasservice

“Alles verliep prima. 1 glas had een klein mankement, maar Lauryssens bekeek dat meteen om er een oplossing voor te vinden. Een correcte klantenservice, zoals dat hoort. Wie van plan is om zijn glas te vervangen of hoogrendementsglas te zetten in zijn nieuwe huis, die raad ik met een gerust hart Lauryssens aan. Ik ben 100% tevreden.”

Wij zijn vandaag gesloten wegens Corona maatregelen. Bekijk alle openingstijden >