Lauryssens. Glas met een plus.

Persoonlijk

Persoonlijk

Iedere klant verdient een persoonlijke aanpak, hoe groot of hoe klein ook. We bieden de oplossing aan die bij u past. We behandelen onze klanten met het nodige respect.

Lange termijn

Lange termijn

Wij hebben jarenlange ervaring en gaan graag relaties aan voor de lange termijn. Geen prijsstuntwerk met minderwaardig materiaal, maar degelijke realisaties aan een eerlijke prijs. En dat bevordert enkel de relatie tussen zowel u als onze opdrachtgever alsook die tussen u en uw eindklant.

Want een tevreden (eind)klant, daar doen we het elke dag voor.

Uitmuntendheid

Uitmuntendheid

Hoogtechnologisch materieel en hoog geschoold personeel zorgen dat elk project aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Waar anderen twijfelen, zoeken wij samen met u naar de oplossing met een uitmuntend resultaat.

Gebeten door techniek? Bekijk hier ons hoogtechnologische machinepark.

Solide partner

Solide partner

Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring, gezonde groei en financieel kerngezond. Wij zijn een zekerheid in de wereld van interieur en exterieurglas voor België en Nederland.

Met referenties als de nieuwe connector in Zaventem, het Centraal Station in Antwerpen maar evengoed de bedrijfsgebouwen van o.a. Loda, Brio Therm en IKEA wéét u dat u goed zit.

Wij zijn vandaag gesloten. Bekijk alle openingstijden >