Offerte aanvragen

Stormschade? Een gebarsten ruit? Condens tussen je ramen? Vertel ons wat er mis is en ontvang een op maat gemaakte offerte.

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer

Adres

Gemeente

E-mail*

Onderwerp*

Hoe kunnen we je helpen?*

Afbeeldingen (optioneel)

Glasherstellingen: Snel en Doeltreffend

Soms heeft zelfs het beste glas wat liefdevolle zorg nodig. Bij Lauryssens begrijpen we dat een ongelukje of een klein defect het aanzien van je ruimte kan verstoren. Onze glasherstellingsservice is er om snel en doeltreffend op te treden, of het nu gaat om gebarsten ramen, kapotte deuren of beschadigde douchewanden. We staan paraat om je glasproblemen op te lossen en de oorspronkelijke charme van je ruimte te herstellen.

Renovatie met Stijl en Duurzaamheid

Wanneer het tijd is om je ruimte een make-over te geven, is glasrenovatie een uitstekende keuze. Bij Lauryssens nemen we renovaties serieus, met aandacht voor zowel stijl als duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar modernere ramen, een eigentijdse uitstraling voor je deuren of een opfrissing van je douchecabine, onze renovatie-experts staan voor je klaar. We zorgen ervoor dat de vernieuwing van je glas niet alleen je ruimte verfraait, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en energiezuinigere omgeving.

Jouw Ruimte, Jouw Stijl

Glasherstellingen en renovaties gaan niet alleen over het repareren van schade, maar ook over het transformeren van je ruimte volgens jouw stijl. Bij Lauryssens begrijpen we dat elke herstelling of renovatie een kans is om je persoonlijke touch toe te voegen. Of het nu gaat om het behouden van historisch glaswerk of het introduceren van eigentijdse ontwerpen, wij streven ernaar om jouw visie te realiseren. Van kleine herstellingen tot grootschalige renovaties, we zijn er om jouw ruimte te laten stralen.