Voor elke klus de juiste kraan

Lauryssens bezit een indrukwekkend en splinternieuw kranenpark. Zowel de grote autolaadkranen als de kleine mobiele kranen heeft onze firma in eigen beheer, we hoeven voor het plaatsen van het glas dus niets te huren.

Een moeilijk te plaatsen glaspartij? Voor elke klus heeft Lauryssens de juiste kraan. Bovendien worden al onze kranen en vacuümzuigers driemaandelijks gekeurd zoals dat hoort.

Autolaadkranen

Stieve, Tom en Marc zijn onze ‘kraanmannen’. Zij weten als geen ander hoe ze onze vrachtwagens met autolaadkranen en mobiele kranen kunnen bedienen. Geen klus te zwaar, geen kraan te klein.

Het kraanwagenpark van Lauryssens wordt constant vernieuwd en heeft een laadvermogen variërend tussen 8000 en 12.000 kg. Onze 2 aanhangwagens kunnen bovendien ieder nog eens extra 14.000 kg vervoeren. De kraanwagens zorgen voor het transport van het glas naar de werf maar vooral om het glas ineens in de raamkaders te plaatsen, zelfs tot op grote hoogtes. Iedere kraanwagen is trouwens ook voorzien van een mobiele kraan. Een voorgevel is immers gemakkelijk geplaatst met een grote autolaadkraan, maar de achtergevel is vaak moeilijker bereikbaar. Daar bieden onze mobiele kranen de ideale oplossing.

Mobiele kranen

Lauryssens bezit een mooie collectie kleinere mobiele kranen die gebruikt worden in de gebouwen zelf, of op moeilijk bereikbare plaatsen waar de kraanwagens geen doorgang vinden. Alle zuigers zijn onderling verwisselbaar afhankelijk van de toepassing.